Verwarde man steekt drie mensen neer bij Hollands Spoor in Den Haag

tijd van publicatie Aangepast
ANP

In Den Haag zijn drie mensen neergestoken door een man met een mes. De dader is door agenten in zijn been geschoten. Daarna is hij aangehouden door een arrestatieteam.

De 31-jarige man ligt in het ziekenhuis en wordt zo snel mogelijk verhoord. Zijn motief en de toedracht van de steekpartij zijn nog onduidelijk.

De man was bij de politie bekend vanwege verward gedrag. Er zijn volgens de politie "geen signalen dat er meer speelt dan dit".

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Agenten lossen schoten tijdens arrestatie na steekpartij

De slachtoffers zijn een Zoetermeerder van 21, een 41-jarige Hagenaar en iemand van wie zijn identiteit nog niet bekend is. Zij zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is onduidelijk hoe ze eraan toe zijn.

Ze werden neergestoken in de buurt van station Hollands Spoor. Het Johanna Westerdijkplein is na de steekpartij afgezet.

Regio15

Na het steekincident heeft burgemeester Krikke van Den Haag overlegd met het Openbaar Ministerie en de politie over de situatie.

De politie heeft een speciaal team opgestart dat de inzet van de politie co├Ârdineert. De rijksrecherche onderzoekt het schieten door de politie.

STER Reclame