LeBron James is blij met de zege op Indiana
NOS Sport

Cavaliers ronde verder na spannende zevende wedstrijd

Cleveland Cavaliers heeft zich dankzij een zege in de zevende en beslissende wedstrijd tegen Indiana Pacers als laatste ploeg geplaatst voor de tweede ronde van de play-offs in de NBA.

In eigen huis werd het 105-101 in het voordeel van de ploeg van LeBron James, die tijdens zijn carrière nog nooit in de eerste ronde van de play-offs is uitgeschakeld.

In de Quicken Loans Arena bleef het lang spannend tussen de nummer vier (Cleveland) en vijf (Indiana) van het reguliere seizoen in het oosten.

Venijn in de staart

In het begin van het laatste kwart, dat met een 76-74 stand in Clevelands voordeel begon, zat James op de bank en zetten Kevin Love en George Hill de Cavaliers met respectievelijk acht en vijf punten op het winnende spoor.

Indiana, dat alleen in het derde kwart kwart even aan de leiding ging, kwam nog tot op vier punten (100-96), maar James velde met drie punten op rij het vonnis.

In de volgende ronde treft Cleveland nu de nummer één van het reguliere seizoen, Toronto Raptors, dat in de eerste ronde met 4-2 te sterk was voor Washington Wizards.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl