Vreugde bij Vincent Janssen
NOS Voetbal

Janssen na vier maanden blessureleed terug bij Fenerbahçe

Vincent Janssen heeft na ruim vier maanden blessureleed zijn rentree gemaakt voor Fenerbahçe. Janssen speelde een kleine twintig minuten mee in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Antalyaspor (4-1).

Janssen, die door Fenerbahçe wordt gehuurd van Tottenham Hotspur, speelde zijn laatste wedstrijd op 8 december. Sindsdien stond hij aan de kant met een zeldzame blessure: een oedeem, een zwelling door vochtophoping, bij het sesambotje onder zijn rechtervoet.

"Ik heb het spelen van wedstrijden heel erg gemist", reageerde Janssen. "Voor de eerste keer in mijn loopbaan was ik langdurig uitgeschakeld. Nu ben ik heel blij dat ik weer kan meedoen en het team mag helpen in de beslissende fase van het seizoen. We moeten nog vier belangrijke duels spelen."

Fenerbahçe blijft de nummer vier van de Turkse voetbalcompetitie, met drie punten achterstand op koploper Galatasaray. "We hebben vier overwinningen op rij nodig om de landstitel nog te kunnen pakken. Als we zo spelen zoals vanavond tegen Antalyaspor kunnen we vertrouwen op de goede afloop."

Janssen speelt sinds dit seizoen in Istanboel, nadat hij in zijn eerste jaar bij Tottenham Hotspur niet kon overtuigen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl