Alejandro Valverde wint de Waalse Pijl in 2017
NOS SportAangepast

De sport van woensdag bij de NOS

Met vijf eredivisiewedstrijden en een voorjaarsklassieker in Wallonië is er op sportgebied genoeg te beleven op deze woensdag.

De 82ste Waalse Pijl is vanaf 14.15 uur live te volgen op NPO 1 en een livestream op NOS.nl. De koers is vanaf het startschot, rond 11.15 uur, ook al te volgen via een liveblog op NOS.nl.

De afgelopen vier edities waren een prooi voor vijfvoudig winnaar Alejandro Valverde en ook dit jaar is de Spanjaard van de partij. Dat wordt dus opletten op de beruchte Muur van Hoei.

Vier op een rij voor koningin Van der Breggen?

In de eredivisie staan vanavond vijf wedstrijden op het programma. Landskampioen PSV heeft een feestje achter de rug en gaat om 18.30 uur op bezoek bij Roda JC, de nummer zestien die hevig is verwikkeld in de degradatiestrijd.

Om 20.45 uur is de aftrap bij de kelderkraker tussen Sparta en NAC Breda, terwijl ook Feyenoord en AZ vanavond in actie komen.

Alle wedstrijden zijn vanaf 18.30 uur te volgen in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 en een liveblog op NOS.nl. Vanaf 22.10 uur zijn de samenvattingen te zien op NPO 1 en NOS.nl.

Maar er is natuurlijk nog meer sport. Zo is er in het sportgedeelte van Nieuwsuur een interview te zien met Max Verstappen, vanwege de Racedagen aanwezig in Zandvoort, over zijn eerste drie races van het seizoen.

En er is aandacht voor de Premier League of Darts, die voor de eerste van twee dagen is neergestreken in het Rotterdamse Ahoy.

De uitzendingen van woensdag 18 april

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
11.15 uur Liveblog Waalse Pijl NOS.nl
14.15 uur Studio Sport Extra: Waalse Pijl NPO 1 en NOS.nl
18.15 uur Liveblog eredivisie NOS.nl
18.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
22.10 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1 en NOS.nl
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl