De laatste keer dat PSV landskampioen werd, in 2016 ANP Pro Shots

De sport van zondag bij de NOS

tijd van publicatie Aangepast

De strijd om de landstitel tussen PSV en Ajax, de Amstel Gold Race en de Grand Prix van China. Als er een zondag is om de hele dag sport te volgen, dan is het vandaag wel. En alles is live te volgen bij de NOS.

De dag staat vooral in het teken van PSV-Ajax. Grijpen de Eindhovenaren tegen de directe concurrent de 24ste landstitel in de geschiedenis? Of weet Ajax het titelfeestje (voorlopig) te verstoren?

Het duel, dat om 16.45 uur begint, is te volgen in ons liveblog op NOS.nl en in Langs de Lijn op NPO Radio 1. De samenvatting is uiteraard om 19.00 uur te zien in Studio Sport op NPO 1.

NOS

Amstel Gold Race

Maar ook de Amstel Gold Race eist de nodige aandacht op. De wielerklassieker van Nederland is via een liveblog te volgen op NOS.nl. De start van de koers is te zien op het Facebook-account van NOS Sport en vanaf 13.10 uur kunt u terecht op NPO 1 en voor de livestream op NOS.nl.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Amstel Gold Race live bij de NOS

De dag begint in China, waar de derde grand prix van dit Formule 1-seizoen wordt verreden. Vanaf 08.00 uur zijn de verrichtingen van Max Verstappen te volgen in ons liveblog en via flitsen op NPO Radio 1. Een samenvatting is na de race te zien op NOS.nl en vanaf 13.10 uur in Studio Sport.

Meer motorgeronk komt er in de middaguren vanuit Portugal, waar Jeffrey Herlings c.s. hun vijfde GP van het MXGP-seizoen afwerken. De eerste manche begint om 15.15 uur, de tweede om 18.10 uur. Beide motocrossraces zijn live te zien via een stream op NOS.nl.

Uitzendingen zondag

08.00 uur Liveblog GP China NOS.nl
10.25 uur Liveblog en live start Amstel Gold Race NOS.nl en Facebook NOS Sport
11.30 uur Liveblog eredivisie NOS.nl
13.10 uur Studio Sport NOS.nl en NPO 1
15.15 uur 1ste manche MXGP Portugal NOS.nl
18.10 uur 2de manche MXGP Portugal NOS.nl
18.12 uur Studio Sport NOS.nl en NPO 1
19.00 uur Studio Sport Eredivisie NOS.nl en NPO 1
22.18 uur Studio Voetbal NOS.nl en NPO 1

STER Reclame