Kevin Strootman en Memphis Depay tijdens een interland
NOS SportAangepast

De sport van vrijdag bij de NOS

Bondscoach Ronald Koeman zit vanavond voor het eerst op de bank bij een wedstrijd van Oranje. Het Nederlands elftal neemt het om 20.45 uur in Amsterdam op tegen Engeland tijdens een oefeninterland.

In het sportgedeelte van Nieuwsuur, vanaf 22.40 uur op NPO 2, is een ruime samenvatting te zien van het duel met de Engelsen. Na afloop laten de spelers tegenover verslaggever Bert Maalderink hun licht schijnen over het eerste optreden onder Koeman.

De wedstrijd is rechtstreeks te volgen via een liveblog op NOS.nl en via NPO Radio 1: Arno Vermeulen en Jeroen Grueter verzorgen het commentaar vanuit de Arena.

Jeroen Kampschreur waant zich Usian Bolt

De sporters die Nederland hebben vertegenwoordigd tijdens de Olympische en Paralympische Spelen worden vandaag in Den Haag in het zonnetje gezet. De huldiging is live te volgen via NPO 1 en NOS.nl.

Usain Bolt traint deze week mee met Borussia Dortmund en de NOS zoekt hem op in het westen van Duitsland. Is het een stunt of heeft Bolt serieus kans van slagen in de voetbalwereld? Een reportage is vanaf 18.45 uur te zien in het Sportjournaal op NPO 1.

De uitzendingen van vrijdag 23 maart

Tijd Programma Waar?
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
13.15 uur Huldiging olympische en paralympische sporters NPO 1 en NOS.nl
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl