Tiger Woods
NOS SportAangepast

Woods grijpt net naast langverwachte titel, maar toont wel vorm voor Masters

Het is Tiger Woods niet gelukt om zijn eerste toernooizege sinds augustus 2013 te boeken. Bij het Valspar Championship in Palm Harbor eindigde de Amerikaanse golflegende samen met zijn landgenoot Patrick Reed een slag achter de Britse winnaar Paul Casey.

Woods kwam uit op tien slagen onder par. Hij had op de laatste hole de kans om een verlenging af te dwingen, maar zijn birdieputt kwam 50 centimeter te vroeg tot stilstand. Het goede nieuws voor hem is dat hij drie weken voor de Masters in Augusta een goede vorm laat zien.

Woods: man, dit heb ik gemist

"Wow, wat een week", laat Woods, die de afgelopen vier jaar meerdere keren aan zijn rug werd geopereerd, op Twitter weten. "Mensen, atmosfeer, adreline, back nine. Man, dit heb ik gemist. Ik word steeds beter."

Reed vergooide op de laatste hole zijn titelkansen met een bogey. Casey was toen al lang binnen na een ronde van -6. Daarmee steeg hij van de elfde naar de eerste plaats. Corey Conners, koploper na drie ronden, tuimelde uit de toptien na een ronde van +6.

Bekende sporters steunen Woods

De goede prestatie van Woods werd niet alleen op de golfbaan in Palm Harbor opgemerkt (hij stond voortdurend in de schijnwerpers), ook het thuispubliek genoot mee. En daar zaten een aantal bekende namen tussen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl