Willem-Alexander en Máxima in de keuken: wie bakt de beste pannenkoeken?

tijd van publicatie Aangepast

Net als voorgaande jaren hebben leden van de koninklijke familie meegedaan met de vrijwilligersactie NLdoet. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben een lunch gemaakt voor ouderen in Pijnacker en spelletjes met hen gespeeld.

Willem-Alexander bakte onder meer pannenkoeken. Wie thuis de beste bakt, vertelt Máxima in deze video:

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Koninklijk paar doet vrijwilligerswerk

Koning Willem-Alexander bakte pannenkoeken, terwijl koningin Máxima broodjes smeerde. De lunch werd georganiseerd in 't Hofland, een voormalig seniorencomplex waar nu jonge statushouders en starters op de huurwoningmarkt wonen. De ouderen die voorheen in het complex woonden, waren uitgenodigd voor de lunch.

Gisteren stak prinses Beatrix al de handen uit de mouwen voor de vrijwilligersactie. Ze hielp in een kinderdagcentrum in Amersfoort met het maken van leer- en speelmaterialen.

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. In heel Nederland doen vrijwilligers ruim tienduizend klusjes, zoals het opknappen van clubhuizen en het begeleiden van hulpbehoevenden.

STER Reclame