NOS SportAangepast

De sport van maandag bij de NOS

Huldiging olympiërs maandag live bij de NOS

De olympische vlam is gedoofd en daarmee zijn de Winterspelen van Pyeongchang voorbij. Maar we blijven nog even in olympische sferen, want vanavond worden de Nederlandse medaillewinnaars gehuldigd op de ijsbaan in het Olympisch Stadion van Amsterdam.

Die huldiging is vanaf 18.15 uur rechtstreeks te volgen op NPO 1, NOS.nl en NPO Radio 1. Kjeld Nuis zal daarbij ontbreken; hij blijft in Azië voor de WK sprint die komend weekend in het Chinese Changchun op het programma staan.

De gouden momenten van Oranje in Pyeongchang

In Barcelona beginnen de Formule 1-teams vandaag aan de zogenaamde wintertests. De komende twee weken zullen de coureurs elk vier dagen aan de nieuwe bolides kunnen wennen.

Max Verstappen komt morgen pas de baan op. Vandaag is het de beurt aan zijn teamgenoot Daniel Ricciardo. Formule 1-verslaggever Louis Dekker is in Spanje en doet verslag van de testdagen.

Winterspelen en eredivisie in Sportforum

Op NPO Radio 1 wordt in het Sportforum teruggeblikt op Feyenoord-PSV, het puntenverlies van Ajax en wat er nog meer gebeurde in de eredivisie. Vanzelfsprekend zullen ook de Winterspelen aan bod komen.

Zoals gebruikelijk schuiven drie sportkenners aan bij Robbert Meeder en Renze Klamer. Vanavond zijn dat de journalisten Hans Klippus (AD), Iwan van Duren (VI) en Bart Vlietstra (o.a. de Volkskrant).

De uitzendingen van maandag

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.15 uur Huldiging van de olympiërs NOS.nl en NPO 1
21.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl