Huntelaar zich van geen kwaad bewust: leek niet op Lozano

time icon Aangepast

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Huntelaar: je hebt wel tien van dat soort situaties in een wedstrijd

De ene zwaai met de arm is de andere niet. PSV'er Hirving Lozano werd zaterdagavond met rood bestraft vanwege een slaande beweging richting Lucas Woudenberg en Klaas-Jan Huntelaar bleef onbestraft na een vermeende elleboog tegen Bram van Polen.

"Ik was eigenlijk vóór hem in een duel", legde Huntelaar uit. "Ik probeer hem van me af te houden, om door te kunnen lopen, want hij houdt me vast en uiteindelijk raak ik hem daarbij. Ik voel dat ik word vastgehouden en probeer hem van me af te schudden, zodat ik de bal binnen kan koppen."

Klaas-Jan Huntelaar Pro Shots

Volgens Huntelaar was het geen zware overtreding en niet helemaal vergelijkbaar met de situatie van Lozano en Woudenberg. "Het is vaak een lastige discussie. Er zijn wel tien van dat soort situaties in een wedstrijd. Leek niet op Lozano. Denk dat hij niet werd vastgehouden."

Huntelaar kreeg steun van Van Polen, "Het was een duel. Volgens mij duwde of trok ik hem eerst. Het hoort er een beetje bij. Ik heb daar niet zo veel moeite mee. Ik deel soms zelf ook weleens uit, anders moet je niet op voetbal gaan."

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Cocu: rood voor Lozano te zwaar gestraft

STER Reclame