Cristiano Ronaldo

Malaise Real houdt aan: Levante maakt in 89ste minuut gelijk

Het geplaagde Real Madrid is ook tegen Levante niet tot winst gekomen. Tegen de nummer 17 van de Primera División werd het 2-2.

De landskampioen was tien minuten voor tijd op een 2-1-voorsprong gekomen via Isco, maar moest in de slotminuten alsnog een treffer incasseren van Giampaolo Pazzini.

Sergio Ramos had Real al vroeg in de eerste helft met een kopbal op 1-0 gebracht. Emmanuel Boateng bracht vlak voor de rust de spanning echter helemaal terug door uit de rebound gelijk te maken.

Isco

Tien minuten voor tijd zette Isco, die in het veld was gekomen voor Gareth Bale, 'de Koninklijke' opnieuw op voorsprong. Invaller Roger van Levante kreeg nog een grote kans om met het hoofd de 2-2 te maken, maar hij faalde.

In de 89ste minuut liep Real dus opnieuw tegen een zeperd aan. Cristiano Ronaldo zat toen al op de bank: hij werd zo'n tien minuten voor tijd naar de kant gehaald.