Lebron James en Stephen Curry
NOS SportAangepast

All Star Game: James kaapt Durant weg voor neus Curry

Het zou schitterende televisie hebben opgeleverd: de twee beste basketballers van de NBA, die met een ouderwets potje poten hun favoriete All Star-teams samenstellen.

Zie het voor je: LeBron James (schoenmaat 48) en Stephen Curry (maatje 47,5) die omzichtig en met uiterste precisie hun passen uitmeten om het recht als eerste te mogen kiezen.

Hilariteit

Gisteren mochten ze voor het eerst zelf hun medespelers kiezen voor de jaarlijkse All Star-wedstrijd op 18 februari in Los Angeles. Het zorgde voor hilariteit tussen de twee toppers.

Vanaf dit seizoen gaat de wedstrijd niet meer tussen Oost en West, maar tussen teams die gekozen zijn door de twee spelers met de meeste stemmen.

Van poten was overigens geen sprake. Vooraf was al duidelijk dat James als eerste zou mogen kiezen, aangezien hij van iedereen de meeste stemmen had ontvangen.

Lebron James en Stephen Curry

James en Curry mochten vrij kiezen uit 22 spelers, die vooraf geselecteerd waren. Met zijn eerste keuze kaapte de ster van Cleveland Cavaliers meteen Kevin Durant, ploeggenoot van Curry bij Golden State, voor diens neus weg.

"Je weet van tevoren dat de ander spelers gaat kiezen, die jij wilt", aldus een stralende James na afloop. "Dit was leuk..."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl