Doden door ontsporing trein in voorstad Milaan

Aangepast
Reuters

Het dodental van het treinongeluk in een voorstad van Milaan staat weer op drie. Eerder werd gemeld dat het dodental was opgelopen van drie naar vier, maar Italiaanse media hebben dat bericht ingetrokken. Er wordt nog wel rekening gehouden met meer doden, omdat vijf gewonden in kritieke toestand verkeren. Er zijn meer dan honderd lichtgewonden.

De trein ontspoorde tijdens de ochtendspits. Het ongeluk gebeurde in Seggiano di Pioltello, op het traject van Venetië naar Milaan. Reddingswerkers zijn uren bezig geweest om slachtoffers uit de trein te bevrijden.

De regionale trein van Trenord was op weg van Cremona naar Milaan. Er wordt nog onderzocht wat de oorzaak van de ontsporing is, maar Italiaanse media melden dat mogelijk het spoor verzakte toen de trein eroverheen reed.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Doden bij treinongeluk in Italië
Emanuela Micucci
@EmMicucci
#Deragliamento #Trenord #Milano. Le vetture centrali uscite fuori dai binari sono state carrozze centrali #treno, non quelle di testa o di coda. Tecnici al lavoro sui binari per capire le cause.
9 maanden geleden

STER Reclame