Zilver Stevenson, brons Van 't End bij GP Tunis

Aangepast

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Zilver Stevenson, brons Van 't End bij GP Tunis

Judoka Karen Stevenson heeft bij de Grand Prix van Tunis een zilveren medaille gewonnen. Ze boog in de finale van de klasse tot 78 kilogram met ippon voor de 21-jarige Japanse Mao Izumi.

De 24-jarige Stevenson, negende op de wereldranglijst, won met ippon van de Marokkaanse Zahra Chakir en de Tunesische Sarra Mzougui, maar belandde tegen de nummer 92 van de wereld al snel in een houdgreep.

Brons Van 't End

Noël van 't End haalde brons in de klasse tot 90 kilogram. Hij verloor in de kwartfinales met ippon van de Tsjech David Klammert, maar won in de herkansingen van de Slowaak Peter Silka en de Brit Frazer Chamberlain.

Jesper Smink (in de klasse tot 90 kilogram) en Jur Spijkers (in de klasse boven de 100 kilogram) werden al snel uitgeschakeld.

Judo Bond Nederland
@judobond
ZILVER voor Karen Stevenson (-78 kg) op de Grand Prix #JudoTunis2018. In de finale is de Japanse Mao Izumi via een houdgreep te sterk. #TeamNL #NLwint
12 maanden geleden

STER Reclame