Avondje stappen eindigt voor man met zeven breuken in gezicht

Aangepast
Jean Paul liep zeven breuken in zijn gezicht op Familie

Een avondje bier drinken met zijn voetbalteam in Eindhoven is voor een man geëindigd met zeven breuken in zijn gezicht. De 25-jarige Jean Paul uit Zuidland op Voorne-Putten werd gisterochtend vroeg in elkaar geslagen op het Stratumseind, het uitgaansgebied van Eindhoven.

Volgens zijn zus Beau liep Jean Paul samen met zijn vrienden over straat en waren ze aan het zingen. "Een groep van drie of vier mannen in de leeftijd van 25 tot 35 jaar liep voorbij. Zij stapten op mijn broer en zijn vrienden af omdat ze dachten dat er over hen werd gezongen. Toen één van de vrienden van mijn broer rustig vertelde dat ze niet over hen zongen, kreeg Jean Paul een klap."

Het slachtoffer probeerde zich volgens zijn zus nog afzijdig van de ruzie te houden, maar werd opeens van opzij neergeslagen met iets hards. "We denken dat het een boksbeugel of stalen pijp is geweest", vertelt Beau aan Omroep Brabant.

Fracturen

De daders gingen ervandoor. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn zus vertelt dat Jean Paul fracturen in zijn gezicht heeft bij zijn jukbeen, kaakbeen, oogkas en neus. Volgende week wordt hij waarschijnlijk geopereerd. De man kan zich niet veel meer herinneren van de mishandeling.

De politie spreekt van een zeer ernstige mishandeling. "We willen zoveel mogelijk mensen spreken die denken ons te kunnen helpen. Ieder klein detail kan van belang zijn om het verhaal helder te krijgen", aldus de Brabantse eenheid. "Mensen die in het bezit zijn van foto's of filmpjes kunnen deze met ons delen."

Catootje
@Dabonzi
Deze man is door een gezette blonde man met een boksbeugel of lode pijp mishandeld vannacht rond 4.00-4.30 op het #Stratumseind in #Eindhoven. #zinloosgeweld getuige graag melden bij de #politie
12 maanden geleden
Dit is een artikel van

STER Reclame