Dick Advocaat op Het Kasteel Pro Shots

Advocaat en Sparta hekkensluiter na verlies tegen Vitesse

time icon Aangepast

Dick Advocaat heeft aan zijn eerste duel als trainer van Sparta Rotterdam niets overgehouden. Vitesse won op Het Kasteel ietwat onverdiend met 1-0.

Veel gebeurde er niet voor rust, maar de beste kansen waren voor de thuisploeg. Zo schoot Ilias Alhaft maar net naast en liep Robert Mühren recht op doelman Remko Pasveer af. Een knappe sliding van Guram Kasjia maakte die aanval onschadelijk.

Vitesse slaat toe

Vitesse was nauwelijks gevaarlijk, maar sloeg na ruim een uur toe. Op aangeven van Milot Rashica schoot Mason Mount behendig raak.

Kasjia kopte vervolgens zelfs bijna de 2-0 binnen alvorens Loris Brogno dicht bij de gelijkmaker was. Zijn inzet eindigde echter op de lat.

Door de nederlaag is Sparta gezakt naar de laatste plaats. Advocaat speelt zondag (12.30 uur) met Sparta de stadsderby tegen Excelsior.

Advocaat deelt bitterballen uit

Na de nederlaag tegen Vitesse deelde Advocaat bitterballen uit in de persruimte. Ook in zijn periode bij AZ zweerde de Hagenaar al bij een kleine snack na een wedstrijd.

1/3 Dick Advocaat deelt bitterballen uit Pro Shots

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

2/3 Advocaat: spelers zaten gelijk weer met koppies naar beneden

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

3/3 Fraser lachte weinig: beetje foute lichaamstaal, denk ik
Statistieken Sparta Rotterdam-Vitesse

STER Reclame