Lege schappen door ruzie tussen Johma en Albert Heijn

Niet bij alle Albert Heijn-filialen zijn nog Johma-producten voorradig ANP

Wie salades van Johma wil kopen bij de supermarkten van Albert Heijn, loopt voorlopig grote kans mis te grijpen. Volgens RTV Oost hebben beide partijen ruzie over commerciƫle afspraken voor het nieuwe jaar.

In een reactie laat de salademaker uit Losser weten er alles aan te doen om dit samen met Albert Heijn op te lossen. "We vertrouwen erop dat dit binnen niet al te lange tijd zal lukken." Johma wijst erop dat zijn salades wel bij andere supermarktketens te koop zijn.

Albert Heijn zegt met Johma een oplossing te zoeken. "Tot die tijd proberen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn met alternatieve producten."

Consument

Via sociale media vraagt een klant van Albert Heijn zich af of het conflict over de prijzen over de rug gaat van de consument. Een andere klant schrijft dat de schappen met de salades bij zijn supermarkt in Wageningen al dagen nagenoeg leeg zijn.

Het is niet de eerste keer dat Albert Heijn een conflict heeft met een leverancier. Vorig jaar zomer had de supermarktketen onenigheid met kaasfabrikant Bel Group.

Constant Sciarone
@CSciarone
#johma en @albertheijn ruzie? Schappen #Wageningen al dagen leeg...
9 maanden geleden

STER Reclame