Vermiste Duitser bij Lauwersoog 'heeft zijn verloofde wat uit te leggen'

112Hogeland
@112Hogeland
Politie houdt grote zoekactie bij Lauwersoog na vermissing van Duitser - https://t.co/5rKHErfCqN
10 maanden geleden

Een 24-jarige Duitse toerist die vannacht in Lauwersoog als vermist werd opgegeven, is na een grote zoekactie in goede gezondheid teruggevonden - maar niet op de plek waar hij gezocht werd.

De man zou na een feestje in beschonken toestand zijn vertrokken. Toen hij niet terugkwam op het vakantiepark in Lauwersoog waar hij met een stel vrienden verbleef, sloegen die groot alarm.

Grote zoekactie op touw gezet

Urenlang werd de omgeving afgezocht door meerdere politie-eenheden, vrijwilligers en defensiemedewerkers. Ook werden een politiehelikopter en speurhonden ingezet en ging er een melding uit via burgernet.

Burgernet Nederland
@BurgernetNL
De Marne - Lauwersoog. vermist sinds vannacht: 24 jr. Duitse man. 1.85, kort bruin haar, zijk.opgeschoren. zw.broe...https://t.co/EPFiNBdDfx
10 maanden geleden

Rond een uur of zes vanmiddag meldde de politie dat de man terecht is en dat hij in een hotel in een andere plaats zat.

Volgens bronnen van het Dagblad van het Noorden zat hij in de buurt van Paterswolde, zo'n 50 kilometer verderop. De politie wil dat niet bevestigen, maar schrijft op Twitter wel dat hij wat uit te leggen heeft aan zijn verloofde...

POL_DeMarne
@POL_DeMarne
Duitse man die vermist was van Lauwersoog is in goede gezondheid aangetroffen. Zat elders in hotel . Heeft wat uit te leggen aan zijn verloofde. Dank voor het meezoeken.
10 maanden geleden

STER Reclame