Verlovingsfoto's Meghan en Harry doen fotograaf glimlachen

Aangepast
EPA

Modefotograaf Alexi Lubomirski heeft twee romantische foto's gemaakt van prins Harry en Meghan Markle. Ze werden speciaal gemaakt voor de verloving van het paar en zijn genomen in en rond Frogmore House, op het koninklijke landgoed in Windsor.

Op de eerste foto poseren Harry en Meghan buiten op de trap, terwijl ze elkaars hand vasthouden. Op de tweede foto, in zwart-wit, slaat de prins zijn winterjas om zijn Amerikaanse verloofde heen en streelt Meghan zijn gezicht, waarbij haar verlovingsring duidelijk zichtbaar is.

EPA

De ring is bezet met een een diamant uit Botswana en twee diamanten die van Harry's moeder, prinses Diana, zijn geweest.

"Ik kan er niets aan doen, maar ik kan niet stoppen met glimlachen als ik naar de foto's kijk, zo groot is hun geluk samen", zei de fotograaf in The Telegraph.

Botswana

De in Engeland geboren Lubomirski heeft een Pools-Franse vader uit een adellijk geslacht en een Peruaans-Britse moeder. Hij werd door het paar zelf uitgekozen als de fotograaf voor hun officiële verlovingsfoto's. Lubomirski woonde in zijn jeugd enkele jaren in Botswana, waar Harry en Meghan ook verschillende keren samen zijn geweest.

De fotograaf zette eerder sterren als Beyoncé, Gwyneth Paltrow, Julia Roberts en Scarlett Johansson op de foto. Zijn werk verscheen in tijdschriften als Vogue en Harpers Bazaar.

'Warme berichten'

Prins Harry en Meghan Markle trouwen zaterdag 19 mei in de kapel van St. George in Windsor Castle, het woonkasteel van koningin Elizabeth.

Op Instagram plaatste het paar ook nog een derde foto uit de fotosessie, om het publiek te bedanken voor "de warme en genereuze berichten" die ze na de aankondiging van hun verloving kregen.

kensingtonroyal
Thank you so much for all of the wonderful comments following the release of Prince Harry and Ms. Meghan Markle's engagement photographs. The couple are so grateful for the warm and generous messages they have received during such a happy time in their lives. As a way to say thank you, they have decided to share this candid photograph from the day of their portrait sittings directly with all of you.

STER Reclame