NOS VoetbalAangepast

'Romero tekent tot medio 2023 bij PSV'

Maximiliano Romero zal vrijdag zijn handtekening zetten onder een contract bij PSV. Zijn zaakwaarnemer heeft tegenover het Eindhovens Dagblad bevestigd dat de transfer van het 18-jarige Argentijnse talent rond is en dat het nieuws vrijdag officieel door de club bekend zal worden gemaakt. Romero komt over van Vélez Sarsfield.

Maximiliano Romero

Romero zal volgens zijn belangenbehartiger een contract tot medio 2023 tekenen in Eindhoven. De Argentijnse spits arriveerde woensdag in Nederland om de laatste details te bespreken. De exacte details worden vrijdag bekend.

De 18-jarige speler van Vélez Sarsfield wordt een van de duurste aankopen in de geschiedenis van PSV. De Brabantse club zal tussen de acht en tien miljoen euro overmaken aan de nummer negentien van de Argentijnse competitie.

Het Eindhovense transferrecord staat nog altijd op naam van Mateja Kezman. De Servische spits kwam in 2000 voor veertien miljoen over van Partizan Belgrado.

Kennismaking

Donderdag was Romero voor het eerst te vinden in het PSV-stadion. Op zijn eigen Instagram plaatste hij een vanaf de tribune genomen foto van de Eindhovense grasmat.

De verwachting is dat de Argentijnse spits zich komende zomer zal aansluiten bij de selectie van Phillip Cocu.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl