Zanger Queens of the Stone Age trapt fotografe

Aangepast

Zanger Josh Homme van Queens of the Stone Age heeft excuses aangeboden voor het trappen van een fotografe. Hij gaf de trap vanaf het podium tijdens een concert in Los Angeles.

Het slachtoffer, Chelsea Lauren, zette beelden van het incident op sociale media. Te zien is dat Homme een trap geeft terwijl de fotografe haar camera vlak bij het podium houdt.

chelsealaurenla
Cedars-Sinai Hospital
Thanks to Josh Homme @queensofthestoneage I now get to spend my night in the ER. Seriously, WHO DOES THAT?!? #joshhomme #queensofthestoneage #qotsa #qotsafamily #concertphotography #musicphotographer

Lauren zegt dat hij haar hoofd raakte en dat ze een nacht in het ziekenhuis moest verblijven. Ze liep een pijnlijke nek op, een blauw oog en misselijkheid. De vrouw heeft aangekondigd aangifte te zullen doen bij de politie.

Homme (44) heeft in een verklaring excuses aangeboden. Hij ging naar eigen zeggen helemaal op in zijn optreden en had niet de bedoeling haar te raken.

Later heeft de zanger ook nog zijn excuses aangeboden in een filmpje. "Ik had geen reden om dit te doen. Ik was een echte eikel", zegt Homme daarin. "Ik hoop dat alles goed gaat met Lauren. Ik heb veel fouten gemaakt in mijn leven en gisteren was er een van."

STER Reclame