NOS VoetbalAangepast

Schahin hekelt eigen Roda-fans: we krijgen geen steun

Met bloed, zweet en tranen haalde hekkensluiter Roda JC drie punten binnen tegen sc Heerenveen (2-1). Ondanks de winst was een man aan de zijde van de Limburgers "erg teleurgesteld".

Schahin is teleurgesteld in de eigen fans

Aanvaller Dani Schahin had na afloop geen positieve woorden voor de kritische Roda-aanhang, die zich tijdens de wedstrijd met fluitconcerten tegen de eigen ploeg keerde. "We zitten in een zware periode, maar we krijgen geen steun van hun. Het was vandaag 11 tegen 12", foeterde Schahin.

Nadat de Duitser de 1-1 had gescoord, wees hij met zijn ene hand naar het Limburgse publiek en hield tegelijkertijd een vinger van zijn andere hand voor zijn mond. Met dat gebaar haalde hij zich de woede van de supporters op de hals. Schahin kreeg daarna nog meer fluitconcerten over zich heen.

"Zo hoort het niet. Iedereen moet beseffen wat voor seizoen wij spelen. Afgelopen seizoen zijn we bijna gedegradeerd en ook dit seizoen krijgen we het weer zwaar", benadrukte Schahin. "Mensen moeten snappen dat w hun steun nodig hebben."

"Vandaag was een overwinning van het team, maar niet voor de fans. Wij hebben alle steun nodig, niet dat gefluit. We moeten met twaalf man spelen en niet tegen twaalf man. Dat wil ik alleen aangeven."

Dani Schahin (midden) uit bij de 1-1 zijn frustratie in de richting van de Roda JC-fans

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl