Keepster Christ stopt bij Oranje

Aangepast
Angela Christ Pro Shots

Voetbalster Angela Christ zet een punt achter haar interlandcarrière. Dat heeft de 28-jarige keepster laten weten op Instagram.

"Ik heb besloten om op het hoogtepunt van mijn interlandcarrière te stoppen", zegt ze. "Mijn carrière bij PSV blijf ik voortzetten."

Christ speelde sinds 2009 zeventien keer voor Oranje. Haar laatste interland was vrijdag tegen Slowakije. Christ was tijdens het gewonnen EK van afgelopen zomer samen met Loes Geurts reserve achter eerste keepster Sari van Veenendaal.

angelacchrist
Lieve supporters, sinds 2005 ben ik actief geweest voor het Nederlands elftal. En heb besloten om op het hoogtepunt van mijn interland carrière te stoppen. 2017 was voor mij een prachtig, succesvol jaar! Het EK mogen winnen, geridderd worden, en natuurlijk mogen genieten van al jullie support! Ik wil al mijn coaches,teamgenoten,vrienden,familie en supporters bedanken! Deze herinneringen zijn onbetaalbaar! Mijn carrière bij PSV blijf ik voortzetten. BEDANKT lieve mensen. Liefs, Angela #samensterk #oranjeleeuwinnen #trots

STER Reclame