Prins William met een lichtzwaard Hollandse Hoogte

De Britse prinsen William en Harry zijn gestrikt om mee te doen aan de nieuwe Star Wars-film The Last Jedi. Onherkenbaar, dat dan weer wel. Harry en William spelen twee gemaskerde stormtroopers, samen met Take That-zanger Gary Barlow en acteur Tom Hardy.

De Britse prinsen William en Harry zijn grote fans van de Star Wars-films. Vorig jaar april bezochten ze de Pinewood Studios in Londen waar een deel van de films is opgenomen en een groot aantal attributen die zijn gebruikt in de film zijn opgeslagen.

William en Harry spelen samen met Barlow en Hardy stormtroopers die Finn (John Boyega), die de held van The Last Jedi, moeten bewaken. De scene speelt zich af in een lift. De film komt op 15 december uit.

Het is niet voor het eerst dat een celebrity zijn opwachting maakt in een Star Wars-film. In de vorige, The Force Awakens, speelt James Bond-vertolker Daniel Craig een piepklein rolletje: ook hij is alleen herkenbaar voor de echte fans (en misschien zijn vrouw), want ook hij heeft zich in een stormtrooper-pak compleet met masker gehesen.

Prins Harry praat met Chewbacca Hollandse Hoogte

STER reclame