Sven Kramer
NOS SportAangepast

De sport van zondag bij de NOS

Op de slotdag van de wereldbekerwedstrijden in Heerenveen is het de beurt aan de schaatsers met de lange(re) adem. Op het programma staan de 1.000 meter (m/v), 3.000 meter (v) 5.000 meter (m) en de teamsprint (m/v).

Bij de NOS zijn alle wedstrijden vanaf 14.00 uur live te zien via NOS.nl en de middaguitzending van Studio Sport op NPO 1.

In die uitzending is ook de samenvatting van de WB shorttrack in Shanghai te zien, die vanmorgen vroeg live op NOS.nl te zien is.

Programma zondag

Om 17.00 uur start Max Verstappen in de voorlaatste grand prix van het seizoen. De Red Bull-coureur vertrekt vanaf de vierde startpositie, terwijl Valtteri Bottas vanaf poleposition vertrekt.

In de avonduitzending van Studio Sport is de samenvatting van de race te zien en zijn er samenvattingen van de MotoGP van Spanje, de WK judo open klasse, Kampong-Oranje-Rood in de hockey hoofdklasse en de wereldbekerwedstrijden baanwielrennen in Manchester.

Daarnaast is er een reportage over snowboardster Cheryl Maas op weg naar de Spelen van Pyeongchang.

Vanavond wordt bekend of Zwitserland en Kroatië zich plaatsen voor het WK voetbal van volgend jaar. Beide landen wonnen hun eerste duel in de play-offs en hebben dus aan een gelijkspel genoeg om de tickets naar Rusland te boeken. De Kroaten mogen zelfs met een klein verschil verliezen.

De duels Zwitserland-Noord-Ierland en Griekenland-Kroatië zijn live te volgen via een blog op NOS.nl. De samenvattingen zijn te zien in Studio Voetbal, waar Pierre van Hooijdonk, Kees Jansma, Sjoerd Mossou en voormalig NEC-trainer Peter Hyballa hun licht laten schijnen op de play-offs.

Programma's zondag

07.00 uurWB shorttrack ShanghaiNOS.nl
13.10 uurStudio Sport met WB schaatsenNOS.nl en NPO 1
14.00 uurLangs de LijnNPO Radio 1
16.30 uurLiveblog Formule 1, GP Brazilië
19.00 uurStudio SportNOS.nl en NPO 1
20.00 uurLiveblog play-offs WKNOS.nl
22.00 uurLangs de LijnNPO Radio 1
22.17 uurStudio VoetbalNOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl