NOS VoetbalAangepast

Koeman: bondscoach? Daar ga ik nu niet op in...

Sinds zijn ontslag bij Everton is Ronald Koeman de voornaamste kandidaat om na de komende twee oefeninterlands van Oranje Dick Advocaat op te volgen als bondscoach. Koeman is inmiddels terug in Nederland, maar wil nu nog niks kwijt over zijn toekomst.

Koeman: bondscoach? Daar ga ik nu niet op in...

"Ik heb van Rob Jansen begrepen dat alle zaken met Everton nog niet zijn afgehandeld. Daarom wil ik nog niet over de toekomst praten", zei Koeman vanmiddag in Scheveningen bij de boekpresentatie van zaakwaarnemer Jansen.

"Ik ben nog niet helemaal tot rust gekomen. Het is dit seizoen niet geworden wat we hadden verwacht. Maar ik ben niet boos of bitter. Dit hoort erbij. Het geeft ook mooie dingen. Zoals tijd voor je familie."

Koeman gaat verder: "Ik neem nu de tijd. Hoe lang? Dat ligt aan een hoop dingen. Of ik voorkeur heb voor een club of land? Dat weet ik niet."

Technisch directeur

Ook op de teleurstellende resultaten van het Nederlands elftal wil Koeman niet ingaan. Wél op het aanstellen van een technisch directeur in Zeist. "Dat lijkt mij wel noodzakelijk. Niet alleen voor Oranje, maar vooral qua opleiding. Om daar de puntjes op de i te zetten."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl