NOS VoetbalAangepast

Rienstra laat emoties de vrije loop in zware periode

Ben Rienstra liet zaterdagavond na zijn 0-1 voor Willem II zijn emoties de vrije loop in het uiteindelijk met 3-2 verloren uitduel met AZ. De middenvelder beleeft privé niet de fijnste periode, zo bekende hij na afloop.

Rienstra beleefde pittige weken in aanloop naar AZ-uit

"Na de weken die wij privé hebben gehad, was dit wel even een ontlading", zei Rienstra. Zijn schoonvader kreeg afgelopen donderdag een zwaar ongeluk en moest daarna aan het hoofd worden geopereerd.

Rienstra kreeg een aantal weken geleden al een klap te verwerken, nadat zijn tweejarig zoontje met een bacteriële infectie in het ziekenhuis was opgenomen. Hij miste hierdoor op 20 oktober de wedstrijd tegen FC Groningen. Zowel Rienstra's zoontje als zijn schoonvader is weer aan de betere hand.

Weer bij kennis

Maar alle gebeurtenissen gingen hem niet in de koude kleren zitten. "Het zat allemaal niet mee, dus ik twijfelde ook of ik wel tegen AZ moest meedoen."

"Dan maak je een doelpunt en dan gaat er van alles door je heen. Maar mijn schoonvader is weer bij kennis en hij had niet anders gewild dan dat ik zou hebben gespeeld."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl