Giovanni van Bronckhorst ANP Pro Shots

'Op Champions League-niveau worden alle fouten afgestraft'

time icon Aangepast

Giovanni van Bronckhorst heeft een dubbel gevoel overgehouden aan de nederlaag tegen Sjachtar Donetsk. In Charkov verloor Feyenoord de vierde Champions League-wedstrijd met 3-1.

"We hebben een behoorlijk niveau gehaald en het Sjachtar erg lastig gemaakt, maar we hebben geen resultaat geboekt. We waren de voorsprong veel te snel kwijt. Op Champions League-niveau worden alle fouten afgestraft", beseft Van Bronckhorst.

"Je weet dat je vandaag resultaat moest behalen. We kunnen ons niet meer kwalificeren voor de volgende ronde van de Champions League. We hebben het geluk dat Manchester City bij Napoli wint. Mocht de volgende ronde ook gunstig uitvallen, dan hebben we nog een kans in de laatste wedstrijd tegen Napoli om de Europa League te halen."

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

1/2 Van Bronckhorst: hebben er echt een wedstrijd van gemaakt

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

2/2 Aangeslagen Amrabat: heel goed en fijn gesprek met Advocaat

El Ahmadi verbaasd

Karim El Ahmadi keek woensdagavond in Charkov verbaasd op toen hij hoorde dat Feyenoord in de Champions League nog altijd derde kan worden in de groep. "Is dat zo? Nou, dan moeten we thuis maar met dikke cijfers van Napoli winnen", zei de Rotterdamse aanvoerder met een flauwe glimlach bij Veronica.

STER Reclame