In samenwerking met
Rijnmond
NOS Nieuws

SRV-wagen leeggeroofd: zelfs de wasmiddelen zijn weg

  • RTV Rijnmond
  • RTV Rijnmond

Inbrekers hebben de SRV-wagen van Wout van Kouwen in een grote puinhoop veranderd. De rijdende winkel op Goeree-Overflakkee is compleet leeggeroofd.

Toen Van Kouwen 's ochtends bij zijn wagen aankwam in Stad aan 't Haringvliet zag hij het direct: één grote ravage. "Ik zag meteen dat de koffie weg was, de flessen wasmiddel en sigaretten. En achterin stond de koeling open", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "Alle ijsjes zijn ontdooid, het was één grote natte bende." De inbrekers hadden ook nog 2000 euro meegenomen uit de kassa.

Biertje gedronken

De daders hebben de tijd genomen en ook nog even een biertje gedronken. "Er stonden vier lege bierblikjes, dus ik denk dat ze met zijn vieren waren", zegt Van Kouwen. "Ik zou hier gewoon een paar leeuwen voor de deur moeten leggen."

De SRV-wagen was niet het enige doelwit van de dieven. Er is ook ingebroken in vier schuren in de buurt. Van Kouwen overweegt camera's op te hangen.

De ondernemer is gelukkig verzekerd, anders had hij er direct mee moeten stoppen. Dat is hij nu niet van plan. Nog vijf, zes jaar, dan is het tijd voor pensioen, verzucht hij. Van Kouwen hoopt donderdag weer te rijden met zijn SRV-wagen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl