Arjen Robben wordt bedankt door Mats Hummels voor zijn assist

Robben jubileert met simpele zege

Arjen Robben heeft z'n 100ste duel in de Champions League niet weten op te fleuren met een goal, maar Bayern München won wel van Celtic: 3-0.

In de beginfase werd een goal onterecht afgekeurd en een penaltyclaim onterecht weggewoven. Het kwam Bayern niet duur te staan, want Thomas Müller (intikker) en Joshua Kimmich (kopbal) profiteerden snel daarna van de dramatische Schotse defensie.

Na rust was Robben enkele keren dicht bij een goal, maar hem was slechts een assist op de rake kopbal van Hummels gegund.

Neymar scoorde uit een vrije trap

Paris Saint-Germain heeft in dezelfde groep niet alleen nog geen punt verloren, het heeft zelfs geen tegentreffer hoeven incasseren. Anderlecht creëerde in eigen huis redelijk wat kansen tegen de Franse sterrenformatie, maar ging toch kansloos met 4-0 ten onder.

Kylian Mbappé zette de bezoekers al in de derde minuut op voorsprong met zijn achtste treffer in de Champions League, waarmee hij Patrick Kluivert achter zich liet als meest trefzeker tiener op dit niveau. De pas 18 jaar oude aanvaller gaf vlak voor rust ook nog de assist op Edinson Cavani.

Neymar scoorde halverwege de tweede helft uit een vrije trap, voordat invaller Ángel Di María in de slotminuten de 4-0 maakte.