Hirving Lozano

PSV zet Willem II na rust eenvoudig opzij

Na de zevenklapper bij FC Utrecht heeft PSV andermaal uitgehaald in de eredivisie. In Eindhoven werd het 4-0 tegen Willem II, al zag het daar voor rust niet naar uit.

Willem II kende in de eerste helft amper problemen, maar na rust werd de ploeg uit Tilburg weggespeeld.

PSV was voor rust alleen gevaarlijk via Steven Bergwijn en Gastón Pereiro, die over schoten, en schonk Willem II door pover verdedigen kansen. Ben Rienstra had de bal van dichtbij voor het inschieten, maar hij faalde.

Enkele minuten na de pauze stuurde Bergwijn de bal fraai richting Hirving Lozano, die weinig moeite kende de score te openen. De 2-0 leek ingestudeerd: na Bergwijns korte corner kwam de bal via Lozano en Marco van Ginkel bij Pereiro, die scoorde.

Lozano kopte de 3-0 binnen op aangeven van Van Ginkel, die de 4-0 maakte met een schijnbaar ten onrechte gegeven strafschop.