Marcel Keizer, trainer van Ajax
NOS VoetbalAangepast

Keizer: mijn toekomst? Dan moet je niet bij mij zijn

Ajax staat na zes wedstrijden in de eredivisie op de teleurstellende zevende plaats. Daarnaast is de Amsterdamse ploeg klaar in Europa en dus is er kritiek op de trainer. De positie van Marcel Keizer staat ter discussie. En dat met de lastige uitwedstrijd bij Heerenveen op het programma.

"Of de wedstrijd in Friesland voor mij bepalend is? Daarvoor moet je niet bij mij zijn...", zegt Keizer vrijdagmiddag. "Er is één iemand verantwoordelijk en dat ben ik. Dat er kritiek is, is logisch. Als je maar tien punten uit zes wedstrijden hebt, is dat een logisch gevolg. Als je bij Ajax verliest, weet je dat het hommeles wordt."

Keizer: logisch dat er kritiek is

De laatste week wordt van diverse kanten de suggestie gedaan om naast Keizer een ervaren adviseur te zetten. De naam van Guus Hiddink valt veelvuldig. "Daar wil ik niet op vooruit lopen. Ik ga ervan uit dat we zondag winnen", wuift Keizer de suggestie weg.

"We zijn op het ogenblik zoekende. Vooral naar de formatie. Maar bovenal moeten we verbeteren. Als ik naar de afgelopen dagen kijk, heb ik er alle vertrouwen in."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl