Stijn Vreven
NOS VoetbalAangepast

NAC-trainer Vreven de wanhoop nabij: grootste ontgoocheling ooit

Niet alleen Vitesse blameerde zich gisteravond in de KNVB beker, ook NAC Breda vloog eruit tegen een amateurclub. Op bezoek bij Achilles'29 kreeg de nummer vijftien van de eredivisie vier goals tegen: 4-3.

Trainer Stijn Vreven was na afloop de wanhoop nabij. "Frustratie is niet het juiste woord, dat is ontgoocheling. Dit is misschien wel de grootste ontgoocheling uit mijn carriere, als trainer én als speler."

"Vier goals tegen krijgen tegen een amateurclub, dat is ongelooflijk. Er zijn geen woorden of excuses voor. Niemand neemt zijn verantwoordelijkheid, dus dan neem ik alles maar op me. Ik heb heel veel vragen voor ze."

Vreven is de wanhoop nabij na bekerdrama NAC

Ook de spelers Rai Vloet en Menno Koch konden de nederlaag niet verklaren. Vloet was vooral boos over de rode kaart die hij in zijn ogen onterecht kreeg en Koch over de vier tegendoelpunten.

"Schandalig als je dit laat zien. Door individuele momenten halen we elkaar uit de wedstrijd", zei Koch. En Vloet: "Hier hou je een rotgevoel aan over, zeker als je er ook nog uit gestuurd wordt."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl