Dominic Solanke na het missen van een grote kans tegen Leicester City

Leicester schakelt Liverpool uit in League Cup

Liverpool is al in de derde ronde van het toernooi om de League Cup gestrand. De recordhouder met acht eindzeges in het bekertoernooi, ging met 2-0 onderuit bij Leicester City.

Liverpool heerste voor rust, maar grote kansen leverde het overwicht niet op. In de tweede helft rust beet Leicester meer van zich af en dat leidde na ruim een uur tot de 1-0 van invaller Shinji Okazaki, na een afgeslagen hoekschop.

Nog geen kwartier later, kort nadat Georginio Wijnaldum was gewisseld, zorgde Hakim Slimani met een prachtige krul in de verre hoek voor 2-0. Tottenham Hotspur won met 1-0 van Barnsley. Dele Alli scoorde na ruim een uur voor eigen publiek.

Bakary Sako

Eerste zege Hodgson

Roy Hodgson boekte als opvolger van Frank de Boer bij Crystal Palace zijn eerste succesje. Hij leidde zijn ploeg op eigen veld langs Huddersfield Town: 1-0. Bakary Sako kwam in de twaalfde minuut tot scoren. Jairo Riedewald werd bij de thuisploeg na 80 minuten gewisseld. Ploeggenoot Patrick van Aanholt mocht van Hodgson de hele wedstrijd meedoen.

Bristol City, de nummer acht van het Championship, schakelde Stoke City uit. Bruno Martins Indi speelde de hele wedstrijd bij Stoke, Erik Pieters bleef op de bank bij de verliezende ploeg.