Thomas Bruns had de 3-1 op zijn schoen
NOS VoetbalAangepast

Vitesse vol ongeloof: ieder klein foutje wordt afgestraft

Het ongeloof was groot bij Vitesse na de 2-3 nederlaag in Arnhem tegen SS Lazio. Goed spelen, twee keer scoren, maar toch verliezen. "De teleurstelling is heel groot. We hadden de wedstrijd op slot moeten gooien, maar dat gebeurt niet. Door fouten van ons gaat het dan nog mis", zegt Bryan Linssen.

Vitesse kwam twee keer op voorsprong en had zelfs kansen op de 3-1. Thomas Bruns had moeten scoren. "Twee doelpunten tegen Lazio moeten eigenlijk genoeg zijn, maar het mocht niet zo zijn. Ieder klein foutje wordt afgestraft. Die gasten zijn zo sterk. Twee keer hebben we een fout gemaakt en twee keer was het een goal."

Maikel van der Werff, die speelde in plaats van de geblesseerde Thulani Serero, werd de schlemiel van de wedstrijd. Hij ging bij twee doelpunten in de fout. "Zwaar klote om zo'n negatieve rol bij die goals te hebben. Ik heb er geen verklaring voor. Pech, denk ik. Ik weet het niet...", reageert Van der Werff zelfkritisch.

Trainer Henk Fraser wijst naar de kwaliteit van Lazio. "Ongelukkig voor Maikel. Ik neem het wel mee. Natuurlijk zie ik de foutjes, maar ik ga niet naar één persoon kijken. De fouten worden ook door de druk van de tegenstander afgedwongen."

Fraser: natuurlijk zie ik de foutjes

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl