In samenwerking met
Omroep West
NOS NieuwsAangepast

Kaarten strandconcert Anouk massaal gedumpt

De kaartjes voor het strandconcert van Anouk vanavond in Scheveningen worden massaal gedumpt. Iets na tienen vanmorgen stonden er op de site Ticketswap ruim 600 te koop.

Ze gaan weg voor 5 euro, terwijl de oorspronkelijke prijs 38,75 euro is. In totaal waren er 25.000 verkocht. De weersverwachting voor tijdens het concert Live on the Beach, dat om 18.00 uur begint, is zware regenbuien, windkracht 5 en 15 graden. Het meebrengen van een paraplu is niet toegestaan.

Het optreden van de rockzangeres gaat door, meldt de organisatie. Maar het hele voorprogramma is afgezegd: de optredens van Piñata en Friends of the Family zijn vanavond afgelast. In plaats daarvan wordt muziek van Radio Veronica gedraaid.

Geen Curaçao

Dat het slecht weer wordt en dat daardoor veel mensen hun kaarten wegdoen, vindt organisator Arwin Touw jammer, zegt hij tegen Omroep West, maar "het blijft natuurlijk wel Nederland en geen Curaçao".

Anouk heeft, zo zegt Touw, "enorm veel zin in het concert". Hij raadt bezoekers aan poncho's mee te nemen en "een zonnig gezicht op te zetten".

Morgen treedt Doe Maar daar om 21.00 uur op. Voor dat concert worden 'slechts' 175 kaartjes aangeboden op de verkoopsite. De prijs was 35 euro, maar de kaartjes zijn voor 15 euro te krijgen. Dat evenement is nog niet uitverkocht.

De boulevard is vanwege de optredens tijdelijk autovrij.

Advertentie via Ster.nl