NOS VoetbalAangepast

Cocu: te veel spelers op zoek naar eigen succes

Cocu: te veel spelers op zoek naar eigen succes

PSV versloeg Roda JC met 2-0 en blijft foutloos in de eredivisie. Trainer Phillip Cocu hield echter gemengde gevoelens over aan het treffen.

"De eerste helft was heel goed, met veel kansen. Dan zit je eigenlijk met een kater in de kleedkamer omdat het niet 3-0, 4-0 is. Het begin van de tweede helft was nog aardig. Toen heb ik besloten om te gaan wisselen, omdat te veel spelers uit de organisatie liepen en op zoek waren naar eigen succes. Dan scoor je juist niet. Het werd ook niet beter. Daar ben ik wel teleurgesteld over."

Voor de jarige Luuk de Jong zou het weleens zijn laatste wedstrijd geweest kunnen zijn in dienst van PSV. Onder andere Bordeaux is concreet in de markt voor de spits. De Jong wilde er weinig over kwijt.

"Op dit moment speel ik bij PSV en is er nog geen nieuws. Er zijn zoveel dingen aan de hand. Mijn wens is om weer lekker te gaan voetballen. Op dit moment moet ik het doen met de minuten die ik krijg. Dat is nu bij PSV en wie weet wat de toekomst brengt. Het is afwachten."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl