ANP

Verstappen-fans in de file bij Luik

tijd van publicatie Aangepast

Formule 1-liefhebbers die onderweg zijn naar het circuit van Spa-Francorchamps staan in de file. Volgens de ANWB is het erg druk rond Luik en ook bij het circuit "is het een rommeltje op de weg".

De auto-liefhebbers gaan naar België om zondag naar Max Verstappen te kijken. Voor veel Nederlandse fans is het circuit dichtbij.

Een groot deel van de racefans is vanmorgen al vertrokken om ook op tijd te zijn voor de vrije trainingen die vandaag om 10.00 uur zijn begonnen.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Verstappen-fans maken pitstop voor de grens

De race begint zondag om 14.00 uur. Er worden 100.000 toeschouwers verwacht, van wie de meeste uit Nederland komen.

"Ik hoor dat er dit weekend misschien wel 80.000 Nederlanders komen om me aan te moedigen. Het wordt een oranje zee", zei Verstappen gisteren op een persconferentie. "Zo veel Nederlanders geeft druk, maar dat is positief. Het is aan mij om die druk om te zetten in iets goeds."

Voordat de Verstappenfans in België de file in rijden, kunnen ze op een parkeerplaats bij Eijsden een pitstop maken op een speciale Verstappen-plaats ingericht. Er is koffie en mensen kunnen er worden gemasseerd, meldt 1Limburg.

Dit is een artikel van

STER Reclame