Quincy Promes

Promes blinkt uit bij Spartak, maar verliest wel

Quincy Promes is er niet in geslaagd om Spartak Moskou aan de winst te helpen. De Nederlandse aanvaller was bij alle drie de doelpunten van zijn ploeg betrokken maar zag toch stadgenoot Lokomotiv Moskou de drie punten mee naar huis nemen: 3-4.

Spartak stond bij rust nog met 2-0 voor. Promes verzorgde bij doelpunten van Denis Gloesjakov en Luiz Adriano de assists.

In de tweede helft gaf de thuisploeg de overwinning alsnog uit handen. Dmitri Barinov, Aleksej Mirantsjoek, Aleksandr Kolomejtsev en Manuel Fernandes maakten de doelpunten voor de bezoekers. De treffer van Promes in blessuretijd kwam te laat om de overwinning van Lokomotiv nog in gevaar te brengen.

Stroef

Landskampioen Spartak draait stroef dit seizoen. In de eerste zeven wedstrijden werden slechts acht punten gehaald. Daarmee staat Spartak op een teleurstellende tiende plaats in de hoogste Russische klasse.