Auto rijdt huis binnen in Bilthoven; twee gewonden

Aangepast
Tesla rijdt woning binnen in Bilthoven Koen Laureij

In Bilthoven is vanmorgen vroeg een auto een huis binnengereden. Twee mensen raakten gewond. De bestuurder van de Tesla, een jongeman van 18, is aangehouden. Hij had alcohol en drugs gebruikt.

Agenten kregen vannacht om 03.50 uur een melding binnen van geluidsoverlast in een parkeergarage in Bilthoven. Toen ze op de plek van de melding aankwamen, reed de Tesla net weg. Volgens de politie kreeg de bestuurder een stopteken, maar de automobilist stopte niet. Na een korte achtervolging is de auto tegen het huis aan gereden.

De bewoner van het huis kwam met de schrik vrij. Van de vier inzittenden zijn twee jongemannen van 18 uit Bunnik en Utrecht naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ze eraan toe zijn, is niet bekend. Een andere inzittende van 18 is alleen nagekeken door ambulancepersoneel. Het rijbewijs van de bestuurder is ingenomen.

De gevel van de woning is zwaar beschadigd. Het pand wordt door de brandweer onderzocht op instortingsgevaar, meldt RTV Utrecht. Ook wordt onderzocht wat er precies is gebeurd.

1/5 Koen Laureij
2/5 Koen Laureij
3/5 Koen Laureij
4/5 Koen Laureij
5/5 Koen Laureij
Dit is een artikel van

STER Reclame