Een amicaal onderonsje tussen Williams (midden) en Daniel Ricciardo (links) en Max Verstappen (rechts) tijdens de GP van Monaco
NOS SportAangepast

Zwangere Williams wil in januari rentree maken

Serena Williams is in september uitgerekend om te bevallen van haar eerste kindje, maar denkt ook alweer aan een terugkeer op de tennisbaan. De 35-jarige Amerikaanse wil in januari 2018 haar rentree maken.

"Eigenlijk is het waanzin, maar ik ga het proberen", zegt de 23-voudig grandslamkampioene in een interview met het tijdschrift Vogue.

Williams verdedigt komend jaar op de Australian Open haar titel. "Dat zal dus ongeveer drie maanden na mijn bevalling zijn. Ik zoek geen excuses, maar het wordt zwaar."

"Mijn zwangerschap heeft voor een nieuw soort kracht gezorgd die ik kan gebruiken bij het tennis", zegt ze verder. "Ik heb altijd gedacht dat ik zou stoppen met tennis zodra ik kinderen zou krijgen. Maar nee, ik keer zeker terug."

Williams geeft verder aan waarom de tennissport haar zo dierbaar is. "Op de baan staan en om het publiek te horen, dat klinkt allemaal niet zo belangrijk. Maar voor mij is dat het beste gevoel ter wereld."

Serena verslaat Venus en pakt 23ste grandslamtitel

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl