Maradona steelt de show in Eindhoven

Aangepast

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Diego Maradona laat even weten dat hij er is

Het was zaterdagavond voor het geplaagde PSV vooral de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen. Beladen door de Europese uitschakeling. Toch gaat het vooraf en tijdens de eerste helft vooral over de komst van Diego Maradona.

De Argentijnse legende is te gast in het Philips Stadion. En stelt niet teleur. Toen Maradona in de spotlights verscheen in de Ronald Koeman Lounge pakte hij zijn trainingsjack en begon er mee boven zijn hoofd te zwaaien.

Diego Maradona stapt de bus uit in Eindhoven ANP Pro Shots

In de rust ontmoette Maradona een andere voetballegende. Ruud Gullit bracht de Argentijn een PSV-shirt met Maradona's naam erop. Maradona en Gullit speelden in het verleden vaak tegen elkaar in de Italiaanse competitie. Maradona bij Napoli, Gullit bij AC Milan.

Ruud Gullit ontmoet Diego Maradona NOS

Maradona verblijft tot het eind van deze maand in het Brabantse Mierlo. De Argentijn is trainer van FC Fujairah, dat afgelopen seizoen vierde werd op het tweede niveau in de Verenigde Arabische Emiraten. De club is op trainingskamp in Brabant.

STER Reclame