Manchester United praat met Zlatan over nieuw contract

Aangepast
Zlatan Ibrahimovic in een onderonsje met José Mourinho Pro Shots

Manchester United is met Zlatan Ibrahimovic in gesprek over een terugkeer op Old Trafford. Dat heeft trainer José Mourinho bevestigd tijdens een persconferentie.

Vorige maand hield Mourinho de deur al open voor de Zweed, die in april een zware kruisbandblessure opliep. Die blessure was voor United reden om het aflopende contract van de 35-jarige sterspeler niet te verlengen.

Zlatan heeft wel mogen revalideren bij de club. De verwachting is dat hij aan het einde van het jaar weer fit is.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Juli 2017: Mourinho houdt deur open voor Zlatan

'Geen haast'

Volgens Mourinho kan Ibrahimovic nog van toegevoegde waarde zijn voor de ploeg. "Ik denk dat we allemaal hebben kunnen zien wat hij vorig jaar heeft gedaan voor Manchester United", aldus de trainer.

"Hij (Zlatan, red.) denkt dat hij nog beter kan en wil op het hoogste niveau blijven spelen. We bespreken de mogelijkheid dat hij in de tweede seizoenshelft weer bij ons aansluit. We hebben nu geen haast, er is alle tijd om dit rond te krijgen."

Met Romelu Lukaku heeft Mourinho deze zomer al wel een vervanger voor Ibrahimovic aangetrokken. De Belg kwam voor zo'n 85 miljoen euro over van Everton.