Remko Pasveer geniet tijdens het Champions League-duel van PSV met Bayern München.
NOS Voetbal

Doelman Pasveer gaat concurrentie aan bij Vitesse

Remko Pasveer zet zijn loopbaan voort bij Vitesse. De 33-jarige doelman komt over van PSV en tekent in Arnhem een contract voor drie jaar. Pasveer speelde eerder voor FC Twente, Go Ahead Eagles en Heracles Almelo.

De Enschedeër was bij PSV drie seizoenen stand-in voor Jeroen Zoet. In Eindhoven kwam hij tot achttien officiële duels in de hoofdmacht, waaronder de 2-1 thuisnederlaag tegen Bayern München in de Champions League van afgelopen seizoen.

Concurrentie

Bij Vitesse gaat Pasveer de concurrentie aan met eerste doelman Eloy Room. "Na mooie jaren bij PSV ben ik eraan toe om nog een keer vol de strijd aan te gaan om eerste doelman te worden", zegt hij op de website van Vitesse.

Pasveer is naast Thomas Bruns (Heracles), Thulani Serero (Ajax), Fankaty Dabo (Chelsea, gehuurd), Tim Matavz (FC Augsburg) en Bryan Linssen (FC Groningen) de zesde zomerse versterking van de Arnhemmers.

Derde doelman voor Willem II

Ook Willem II heeft een doelman aan de selectie toegevoegd. De 24-jarige Stefan van der Lei komt over van FC Groningen. Van der Lei is de beoogde derde keeper.

De club uit Tilburg haalde onlangs de Duitser Timon Wellenreuther van Schalke 04 als opvolger van Kostas Lamprou. Matthijs Branderhorst is de tweede doelman bij Willem II.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl