Facebook
NOS NieuwsAangepast

Nog geen spoor van vermiste Savannah (14)

De politie heeft nog geen idee waar het 14-jarige meisje Savannah uit Bunschoten is. Ze wordt sinds donderdag vermist. "We hebben gisteren met mensen gesproken om te achterhalen wat voor meisje Savannah is", zegt een woordvoerder van de politie.

Voor vandaag staan er volgens de woordvoerder geen grote zoekacties gepland. Ook niet rond de plek in Hoogland, vlak bij Bunschoten, waar haar zwarte fiets gisterochtend werd gevonden. De politie heeft geen aanwijzingen dat Savannah daar is. Gisteren sprak de politie van een zorgelijke situatie, ook vanwege haar jonge leeftijd en omdat niet duidelijk is met wie ze heeft gesproken voordat ze verdween.

Oma

De oma van Savannah doet bij RTV Utrecht een oproep. "Laat alsjeblieft wat van je weten, want papa en mama missen je heel erg, maar opa's en oma's ook", zegt ze tegen de regionale omroep.

"Ik heb het idee dat er iets in haar koppie heeft gespeeld en dat ze een plannetje heeft gemaakt waar ze niemand over heeft verteld", zegt ze.

Flyers

Een meubelzaak in Spakenburg roept vis- en koekhandelaren in de omgeving op om flyers te printen en vandaag op markten in het land uit te delen.

"Wij hebben samen met elkaar een enorm groot bereik", staat in de oproep op Facebook. "Savannah moet gevonden worden!"

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl