NOS SportAangepast

De sport van woensdag bij de NOS

21 jaar heeft Ajax er op moeten wachten. Ruim twee decennia na de verloren Champions League-finale staat Ajax weer in een Europese finale. In Stockholm is Manchester United om 20.45 uur de tegenstander.

In een liveblog tellen we de hele dag af naar de wedstrijd, alle ins en outs zijn hierin te volgen. In Studio Sport: De week van rood, wit en roze een vooruitblik op de finale en het laatste nieuws rondom om de wedstrijd. Langs de Lijn En Omstreken komt live vanaf het Museumplein.

Als de wedstrijd niet met een verlenging of strafschoppen eindigt, is de samenvatting te zien in Nieuwsuur (vanaf 22.40 uur op NPO 2).

De week van rood, wit en roze

In Studio Sport: De week van rood, wit en roze uiteraard ook uitgebreid aandacht voor de Giro en Tom Dumoulin. Hoe gaat het met de darmen van de rozetruidrager? Zijn de problemen achter de rug en weet Dumoulin de eventuele aanvallen van zijn concurrenten af te slaan? Er staan drie pittige klimmen op het programma, alvorens de afsluitende tachtig kilometer vals plat opdoemen.

De gehele etappe is te volgen in ons liveblog en in flitsen op NPO Radio 1. Een korte samenvatting in het Sportjournaal, een lange versie in De week van rood, wit en roze om 19.05 uur op NPO 1.

Uitzendingen woensdag 24 mei

Tijd Programma Medium
08.00 uur Liveblog Ajax - Manchester United NOS.nl
11.15 uur Liveblog Giro d'Italia NOS.nl
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
14.00 uur Radio EenVandaag en Nieuws en Co met flitsen Giro-etappe NPO Radio 1
18.52 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO 1
19.07 uur Studio Sport: De week van rood, wit en roze NOS.nl en NPO 1
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl