Davy Klaassen
NOS SportAangepast

De sport van donderdag bij de NOS

Ajax neemt het vanavond in de Europa League op tegen Schalke 04. Het is voor het eerst sinds het seizoen 2013/2014 dat een Nederlandse club in de kwartfinales van een Europees toernooi staat.

De wedstrijd is, net als de andere drie kwartfinales, vanaf 21.05 uur rechtstreeks te volgen via een blog op NOS.nl. Op Teletekstpagina 814 en Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 gaat alle aandacht naar Ajax-Schalke 04. 

WK baanwielrennen

Op de tweede dag van de WK baanwielrennen in Hongkong komen Laurine van Riessen en Shanne Braspennincx in actie op de sprint en Wim Stroetinga op de scratch.

Al het nieuws rond de Nederlandse ploeg is te volgen in onze nieuwsuitingen.

Amstel Gold Race

In Nieuwsuur wordt vooruitgeblikt op de Amstel Gold Race, de enige wielerklassieker op Nederlandse bodem. In de reportage wordt antwoord gegeven op de vraag waarom er zo weinig Nederlandse favorieten zijn.

De race finisht in ieder geval anders dan andere jaren. Om de wedstrijd spannender te maken, is de Cauberg uit de finale van de koers verdwenen. De laatste passage van de Limburgse heuvel staat dit jaar gepland op negentien kilometer van de finish.

De Amstel Gold Race, zondag bij de NOS

Uitzendingen

Tijd Programma Medium
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO 1
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl