Drake tijdens een eerder concert in de Ziggo Dome
NOS NieuwsAangepast

Rapper Drake laat volle Ziggo Dome tevergeefs wachten

Een concert van Drake in de Ziggo Dome in Amsterdam is ruim een uur nadat het had moeten beginnen, alsnog afgezegd. De Canadese rapper zou om 21.00 uur beginnen aan een optreden, maar om 22.15 uur werd omgeroepen dat hij op doktersadvies niet mag optreden.

De stemming was toen al tot een dieptepunt gedaald. In de zaal waren fluitconcerten te horen en sommige fans waren uit onvrede al vertrokken. Ook werden prullenbakken omver getrapt.

Concert Drake in Ziggo Dome afgelast

Wat Drake precies mankeert, is onduidelijk. Hij zou in de Ziggo Dome ziek zijn geworden en naar een ziekenhuis zijn geweest. Inmiddels gaat het beter met hem, werd gezegd vanaf het podium.

"Omdat Drake vandaag rust heeft gehouden kan hij morgen hoogstwaarschijnlijk wel gewoon optreden", zegt organisator Mojo. De show van vanavond wordt woensdag ingehaald. Fans die dan verhinderd zijn, kunnen hun geld terugkrijgen.

Op het concert van Drake in Amsterdam rust sowieso geen zegen. Het was al twee keer verplaatst: eerst van 20 januari naar 26 januari en toen naar vanavond. Enkele fans lijken nu af te haken: op Twitter spreken ze de verwachting uit dat Drake woensdag, als hij al komt, voor een lege zaal staat.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl