Robert Kelly BBC

Hij werd ongewild wereldberoemd nadat zijn kinderen onbedoeld een live interview met de BBC verstoorden. Professor Robert Kelly reageert nu bij de BBC op het filmpje: "We snappen dat het grappig was." 

De professor gaf vorige week een interview vanuit zijn huis in de Zuid-Koreaanse stad Busan. Halverwege het gesprek ging plotseling de deur open en danste zijn dochtertje de kamer binnen. Kelly probeerde het interview voort te zetten, terwijl hij zijn kind buiten beeld probeerde te houden. 

Even later kwam door de open deur ineens een baby in een wagentje binnen, gevolgd door de vrouw van Kelly die de dansende dochter zo snel mogelijk de kamer uitwerkte. Toen de BBC het filmpje publiceerde ging het al snel viral en werd het miljoenen keren bekeken.  

Papa is even bezig...

"Normaal doe ik altijd de deur op slot bij dit soort interviews", zegt Kelly. "Dat was ik deze keer vergeten en dat heeft ervoor gezorgd dat we nu YouTube-sterren zijn." Toch vond de professor de situatie zelf in eerste instantie helemaal niet zo grappig: "In het begin schaamde ik me heel erg. Ik was bang dat ik eruit lag bij de BBC." Kelly stuurde de omroep na het interview meteen een mailtje met zijn excuses.

Kelly's vrouw kon wel lachen om het incident. "Ik heb het terug gekeken en ik bleef maar lachen", vertelt ze. 

STER reclame