NOS SportAangepast

De sport van zaterdag bij de NOS

Ahoy: in een halve minuut omgetoverd van tennisbaan naar ijspaleis

In Rotterdam is de tweede dag van de KPN WK shorttrack en de eerste titels worden vergeven. Wie zich na vanmiddag wereldkampioen op de 500 en 1.500 meter mag noemen, is te zien in de uitzending van Studio Sport vanaf 12.10 uur op NOS.nl en NPO 1.

Via Teletekst en NOS.nl word je op de hoogte gehouden van al het nieuws, uitslagen, rangen en standen.

De WB-finale schaatsen begint om 10.30 uur. Sven Kramer en Ireen Wüst, de kersverse wereldkampioenen allround, ontbreken in Stavanger.

Alle ritten zijn live te zien op NOS.nl. De samenvattingen van de WB schaatsen en WK shorttrack worden uitgezonden in het Sportjournaal en Studio Sport.

NOS
Programma wereldbekerfinale schaatsen

Om 14.30 uur is de vrije kür op muziek tijdens Indoor Brabant live te zien via NOS.nl. Aansluitend wordt officieel afscheid genomen van Parzival, het paard waarmee Adelinde Cornelissen zeer succesvol was.

In Parijs-Nice moeten de renners weer vol aan de bak. De etappe van Nice naar Col de la Couillole leidt over 177 kilometer en de drie bergen van de eerste catagorie.

De etappe is vanaf 16.10 uur live te zien op NOS.nl. Het commentaar is van Danny Nelissen. In het Sportjournaal en Studio Sport is een samenvatting te zien.

NOS
Routekaart etappe 7 Parijs-Nice

In de eredivisie is PSV de enige club van de topdrie die in actie komt. Om 19.45 uur gaan de Eindhovenaren op bezoek bij Go Ahead Eagles dat de punten keihard nodig heeft.

Het duel van de landskampioen met de nummer vijftien van de eredivisie is, net als ADO Den Haag-NEC (18.30 uur), Heracles Almelo-FC Utrecht (19.45 uur) en Excelsior-sc Heerenveen (20.45 uur), live te volgen via het blog op NOS.nl, Teletekstpagina 818 en via NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1.

Om 22.47 uur zijn op NOS.nl en NPO 1 de samenvattingen te zien.

NOS
Uitslag, programma en stand van de eredivisie

Programma's zaterdag

TijdProgrammaMedium
10.30 uurWereldbekerfinale schaatsenNOS.nl
12.10 uurStudio Sport met de WK shorttrackNOS.nl en NPO 1
14.30 uurIndoor Brabant: vrije kür op muziekNOS.nl
16.10 uurParijs-NiceNOS.nl
18.50 uurSportjournaalNOS.nl en NPO 1
19.00 uurLangs de LijnNPO Radio 1
22.47 uurStudio Sport EredivisieNOS.nl en NPO 1
23.45 uurStudio SportNOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl